0443441200
Ammattitaitoista ja laadukasta huonekalujen valmistusta Lappeenrannassa
Ammattitaitoinen puuseppä valmistaa laadukkaita ja yksilöllisiä puutöitä vaativiinkin kohteisiin. Palvelu kattaa puusepäntyöt aina suunnittelupöydältä pintakäsittelyyn ja asennukseen asti.

Toteutan monipuolisia huonekalujen valmistukseen, entisöintiin ja korjaukseen liittyviä työvaiheita. Verstaani sijaitsee Lappeenrannan Lauritsalassa. Puu on materiaalina ekologinen ja näyttävä luonnonmateriaali, jota käytetään usein juuri ulkonäkönsä takia. Puun värit, syyrakenteet ja puusta valmistetut erilaiset sisustustuotteet kuten paneelit, viilut, vanerit ja liimapuulevyt mahdollistavat puun monipuolisen käytön kalusteissa ja sisustuksessa.

Kuusen, männyn ja koivun lisäksi sisustuksessa käytetään myös muita puulajeja, kuten tammea, leppää, haapaa ja vaahteraa. Puuta voidaan helposti sorvata, veistää tai jyrsiä näyttäviksi yksityiskohdiksi ja koristeiksi. Tunnelman ja ulkonäkönsä lisäksi puupinta antaa luonnollisen ja turvallisen tunteen. Puu on antibakteerinen, ja ihmiset yleensä reagoivat puuhun myönteisesti sekä psykologisesti että fysiologisesti.

Ammattitaidolla valmistamani tuotteet kestävät aikaa ja säilyvät kauniina tulevillekin sukupolville. Suunnittelen kauniit ja kestävät puusepäntuotteet yhdessä sinun kanssasi.

Huolella entisöityjä huonekaluja

Erikoisalani on vanhojen huonekalujen entisöinti ja kunnostus. Palveluitani ovat:

  • Maalin ja lakan poisto
  • Hionnat
  • Petsaukset
  • Ruiskulakkaukset ja -maalaukset
  • Vahaukset
  • Verhoilujen purku, mutta vaativa verhoilu lähetetään oikealle verhoilijalle

Tyylikkäitä mittatilaustyönä valmistettuja uusia huonekaluja

Minulta saat juuri sinun näköisesi, uniikit pöydät, tuolit, kaapit ja tasot. Teen huonekalujen valmistusta tilaustyönä. Suunnittelen tarpeisiisi täysin ainutlaatuiset huonekalut käyttötarpeesi ja valitsemiesi mittojen mukaan. Uusien huonekalujen valmistamisen lisäksi korjaan rikkoutuneita puuosia ja tarvittaessa myös kaiverran lohjenneita koristeosia.

Kysy myös erikoistöistä, kuten vanhojen autojen puuosien marmoroinnista ja pintakäsittelystä.
Kustannusarviot teemme verstaalla tai sinun luonasi sopimuksen mukaan!

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi